PalvelutSV Vuomet Oy FI 223460
SV2011 Vuomet Oy FI 716081
Suomenvahvimmat

aaa logo1

VUOMET-kartioaurat

Kartioaura sivusta usvaVUOMET-lumiaurat kehittää, valmistaa ja myy Vuomet Oy, joka on tunnettu varmana toimittajana ja luotettavana kauppakumppanina. Oma innovatiivinen tuotekehitys ja suunnittelu sekä huippuosaaminen tuotannossa takaavat teknisen etumatkan ja korkealaatuisen tuotteen, joka on hintansa väärti ja enemmänkin. Aurojen taustalla on 20 vuotta jatkunut kehitystyö ja suunnittelijan oma käytännön kokemus erilaisten teiden kunnossapidosta, yhteistyössä mm. Destia Oy:n kanssa. Myös asiakkailta saadut käyttäjäkokemukset otetaan aktiivisesti huomioon kehitettäessä VUOMET-auroja alan ammattilaisten tarpeisiin.

VUOMET-kartioauramallisto on kehitetty vastaamaan paikallisteiden ja katujen auraajien asettamia vaatimuksia. Malliston auroissa yhdistyvät ammattilaisten arvostamat ominaisuudet: erinomainen heittokyky, keveys ja kestävyys. Harkitusti muotoillun ja sileäksi valssatun siiven ansiosta auran heittävyys on omaa luokkaansa myös alhaisilla nopeuksilla ja auralla on mahdollista ajaa hyvin läheltä tienlaidan esteitä. Auran käännössä on kaksi sylinteriä ja säädettävä varoventtiili.

Kartioauroja on saatavana matalalla (11, 12, 13) ja korkealla (11H, 12H, 13H, 14H) siivellä sekä perhossiivellä (11B, 12B, 13B).

  kartioaura taulukko

 

Kartioaurat 3Yllä: Valtra N141 & VUOMET 13H sekä Valtra T191A & VUOMET 13

Alla: VUOMET-perhosaura 11B

 Perhosaura